Online mini-uddannelse i Rytmik og Nærværsøvelser med børn

Musik og leg på arbejdspladsen-kurser og workshops med Ulla Lau Hyldgård

Opstart 17. Januar 2023

Tak for denne gang! Det har været en super god oplevelse med masser af godt indhold, gode metoder og en dejlig stemning.

Frederikke

Deltager efterår 2022

Bliv bedre til at skabe musikalske stunder med børn

Kurset er til dig, som har både mod på og lyst til at skabe musikalske stunder med børn. Måske er du pædagog, musiklærer eller har på anden måde at gøre med børn til daglig. Du behøver ikke kunne spille et instrument, for at få fuld udbytte af kurset, men et mod til at synge for på sangene/sanglegene vil være nødvendigt.

Det er naturligvis forskellige virkemidler, der fanger barnet på 1/2 år og barnet på 5 år, men rammerne omkring det musikalske samvær har mange fællestræk. Udformningen af de konkrete lege vil tage afsæt i barnets alder og deres forskellige måder at deltage på.

Børn er åbne sansende væsner, og når musikken leges ind på deres præmisser, er de naturligt engagerede og deltagende. I den vellykkede session behøves derfor ingen irettesættelse af børnene – det vil primært være en rammesætning og så en legende medskaben, du skal byde ind med.

Det er sundt og lærerigt at sparre med andre ligesindede, når man begiver sig ud på en læringsrejse, hvorfor deltagerne vil have mulighed for at sparre undervejs, samt naturligvis stille spørgsmål til mig. Herudover er det meningen, at vi mellem undervisningsgangene afprøver noget af det tillærte materiale samt laver lidt lektier.

Rabat-mulighed

Du kan få 20% rabat på et eksemplar af min bog 
Nærværsøvelser med børn – 30 øvelser der fremmer empati og selvomsorg (inkl. musik-cd), ved tilmelding til kurset.

Værdi: kr. 348.-

Bogen Nærværsøvelser med børn-33 øvelser der fremmer empati og selvomsorg.

Opstart 17. Januar 2023

Sjovt, nærværende, festligt og underholdende musikalsk samvær udbydes af uddannet musikpædagog og musikterapeut Ulla Lau Hyldgård

Uddannelsens form og praktisk info

Pris

1929.- inkl. moms

Sted

Online

Periode

17. Januar 2023 – 14. marts 2023

Deltagere

Alle med lyst til at skabe musikalske og nærværende stunder med børn.

Undervisningsdage

Tirsdage kl. 18.30-20.00
(17. januar,  7. februar samt 14. marts)

3 møder på Zoom af halvanden times varighed – præsentation, teori, erfaringer, opsamling, spørgsmål.

Imellem disse zoommøder mødes I selv online i mindre grupper og arbejder med de lektier, der er tilknyttet uddannelsen.

Tirsdage kl. 11-12.45 – Ikke nødvendigt med deltagelse på eksakt tidspunkt!
(24. januar og 21. februar)

YOUTUBE videoer (kun for inviterede) med sange/øvelser til børn. De kan ses når som helst, du finder tid og lyttes til igen og igen, indtil du kan sangene. (Dog slettes adgang efter 8 mdr.)

Kursets indhold og udbytte

N
Nødvendig rammesætning ift. rytmik og nærværsøvelser
N
Mange virkningsfulde sange til forskellige aldersgrupper
N
Gode tips og råd til opbyggelse af den vellykkede session
N
Mindfulness teori og praktiske nærværsøvelser
N
Sparring med ligesindede samt mulighed for et møde ‘in real life’, hvis vilkårene tillader det
N

Få 20% rabat på bogen ‘Nærværsøvelser med børn’ ved tilmelding og betaling til kurset. Få bogen til kr. 279 (værdi kr. 348)

Bogen Nærværsøvelser med børn-33 øvelser der fremmer empati og selvomsorg.

Pris: 1929.- inkl. moms

Ulla Lau Hyldgard - online kursus

Underviseren

Jeg hedder Ulla Lau Hyldgård og er uddannet cand. mag i musikterapi fra Aalborg Universitet. Jeg har mange års erfaring med at lave rytmik på musikskoler, i børneinstitutioner, på biblioteker og til private fødselsdage.

I 1998 deltog jeg på Lotte Kærsås 1-årige efteruddannelse på Rytmisk Center (senere flyttet til konservatoriet), og har siden lavet rytmik på bl.a. Sydfalsters Musikskole, Rytmisk Center i København, Den rytmiske Aftenskole i Aalborg, Biblioteket på Rentemestervej, Hørsholm Bibliotek, og rundt i diverse dagplejer samt børneinstitutioner.

I samarbejde med Dafolo-forlaget udkom i 2016 min bog; Nærværsøvelser med Børn, som indeholder en CD med sange, jeg har komponeret i fællesskab med en sangskriver: Hanne Lisa Sampson. En introduktion til nogle af disse øvelser, vil ligeledes være en del af dette kursus, og en del af øvelserne er inspireret af et kursus hos ‘Dream of the Good’-organisationen i Sverige, som bl.a. underviser i mindfulness-øvelser med børn.

Jeg glæder mig til at dele mine erfaringer med dig, som har lyst til at få et løft i forhold til at skabe nærværende og levende musikalske møder med børn. Mine primære inspirationskilder ift. rytmiksangene er Lotte Kærså og Hanne Kurup.

Dette spørger andre om

Hvilke forudsætninger kræver det at tage kurset?
Ingen udover en lyst til at skabe musikalske og nærværende stunder med børn, samt et mod til at synge med børnene. Vi arbejder lidt med trommerytmer, men på et helt basalt niveau. Herudover vil det kræve adgang til  Youtube og til deltagelse i zoom-møder.  – Om ikke andet så i den tid, kurset varer.
Hvor længe har jeg adgang til kurset?

Du kan se alle videoerne , så ofte du vil via et link til Youtube, som kun udsendes til deltagerne. Videoerne er aktive 8 måneder frem i tiden efter endt kursus.

Modtager jeg et certifikat på kurset?

Ja, du får et bevis på din deltagelse, der beskriver, hvad kurset har indeholdt, hvis vel og mærke du udfører de få basale ‘lektier’, uddannelsen kræver.

Modtager jeg noder til kurset?
Du får oplyst hvilke bøger, du kan finde noderne i, samt kopier af de fleste af de sange, der ikke er at finde i nodebøger

Pris: 1929.- inkl. moms

Få nyheder og inspiration!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få inspiration til, hvordan du bruger musik, leg og nærvær med børn 

Tak! Vi ses i din inbox :-)