Workshops & Online-kurser

om musikalsk nærvær

 

Jeg afholder kurser og workshops, som handler om den positive effekt musikalsk nærvær og mindfulness har på mennesker. Du kan læse mere om de forskellige kurser og workshops jeg tilbyder nedenfor. Jeg skræddersyr gerne et kursus eller en workshop specielt til jer, så indhold, vinkel og længde passer præcis til jeres specifikke behov.

 

Du kan få et uforpligtende tilbud ved at benytte formularen nederst på siden eller ringe til mig på telefon: 31 77 40 19

Rytmikforløb & Nærværsøvelser til børneinstitutioner

Disse kurser og workshops kan sammensættes efter ønske. Det kan være en enkelt dag eller to, hvor rygsækken fyldes op med nye lege til børnene, men det kan også strække sig over en længere periode, så I får mulighed for at afprøve legene/nærværsøvelserne med børnene og få noget feedback undervejs.

Der kan efter jeres ønske fokuseres mest på rytmikken eller på nærværsøvelserne – også kaldet mindfulness for børn.

Mindfulness på arbejdspladsen

Denne workshop kan foregå som en inspirationsdag til, hvordan I i det daglige kan finde pusterum til at tanke op og forbinde jer med kroppen og dens behov, eller det kan være et forløb, hvor jeg i minimum 8 uger kommer fast ugentlig og guider mindfulnessøvelser på arbejdspladsen. Endelig har I mulighed for at sende en gruppe medarbejdere på et 3 dages kursus, hvor de kan undervises i at formidle mindfulness på arbejdspladsen.

Musik og leg på arbejdspladsen

Disse kurser og workshops kan sammensættes efter ønske. Det kan være en enkelt dag, hvor I smager på det med at skabe musik og lege sammen, eller det kan være et længerevarende forløb, hvor I eksperimentere med at være sammen på en ny måde med inddragelse af musik og leg.

Det kan have en gunstig indvirkning at opleve nye sider af hinanden og bidrage til, at der i hverdagen opleves et støre spillerum og frihed til at være, som man er.

Få nyheder og inspiration!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få inspiration til, hvordan du bruger musik, leg og nærvær med børn 

Tak! Vi ses i din inbox :-)