Online fællessang

 

Fællessang for ældre og demensramte i en uforudsigelig tid.

 

Philip Faber har sunget for os mange fredage, og det var både under selve nedlukningen og i denne restriktive tid en skøn gave med fællessang. Fællessang er fantastisk m.h.t. at skabe fællesskabsfølelse, få trukket vejret godt igennem og blive mindet om gode gamle dage, når der rammes plet med de helt rigtige numre fra den enkeltes livshistorie.

Jeg tilbyder at synge sange online, udelukkende fra det ældre repertoire. I vil få tilsendt en mail med sangteksterne, hvis I ønsker det, som I selv kan printe ud. Jeg synger til dagligt masser af fællessang kva min deltidsstilling som musikterapeut på plejecentre i Lyngby Taarbæk Kommune. Ved siden af er jeg selvstændig og udbyder forskellige kurser, foredrag, rytmik, musikterapi med forskellige klientgrupper og tiltag som bl.a. dette.

Sangene vil være tilpasset årstiden, og alt det lovmæssige omkring KODA o.s.v. er der taget højde for i mine priser, hvorfor det er lidt dyrere, end hvis jeg hyres ud LIVE. Fællessang-sessionen kan foregå via Zoom, via Skype eller via Messenger, men det kræver naturligvis, at I har en god stor skærm, så de ældre kan se mig, samtidig med, at vi synger.

Sådan fungerer det

 

Fællessangs-sessionerne vil vare en god halv time (ca. 35 minutter), og koster pr. session:

  • kr. 950 (med sangbog)
  • kr. 850 (uden sangbog)

Skriv en mail til mig, så kan vi aftale tidspunkt og repetoire. Jeg fakturerer elektronisk via EAN Nr.

Email: Kontakt@Ullalauhyldgaard.dk

Du er meget velkommen til at ringe til mig, hvis du har spørgsmål. Telefon: 31774019

Få nyheder og inspiration!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få inspiration til, hvordan du bruger musik, leg og nærvær med børn 

Tak! Vi ses i din inbox :-)