Foredrag

om musikalsk nærvær

 

Jeg holder inspirerende foredrag som handler om den positive effekt musikalsk nærvær og mindfulness har på mennesker. Du kan læse mere om de forskellige foredrag jeg tilbyder nedenfor. Foredragende har et konkret og handlingsorienteret fokus, så I får redskaber med hjem, som I kan bruge. Jeg skræddersyr foredraget specielt til jer, så indhold, vinkel og længde passer præcis til jeres specifikke behov.

 

Du kan få et uforpligtende tilbud ved at benytte formularen nederst på siden eller ringe til mig på: 31774019

Legen og kreativitetens betydning

I dette foredrag får i et indblik i, hvorfor det er så godt og udviklende at forblive legende og kreativ gennem livet. Hvorfor det er så stimulerende og frisættende for både børn og voksne.

Gennem leg og kreativitet forbinder vi os med os selv, med andre og med livgivende aspekter af tilværelsen, som udvikler og åbner os mod alt det, vi stadig kan forundres over. Legen og kreativiteten kan netop blande fantasien med den realitetsorienterede tænkning.

Nærværsøvelser med børn

Jeg giver jer i dette foredrag et indblik i, hvordan nærværsøvelser/mindfulness øvelser stimulere børns udvikling. Hvordan øvelserne skærper koncentrationsevnen, selvomsorgen og empatien for andre.

Det belyses, hvordan hjernen og følelseslivet påvirkes af nærværsøvelserne og tilhørerne får mulighed for i praksis at opleve effekten af at lade opmærksomheden synke indad. Nærværsøvelser for børn kunne også kaldes mindfulness for børn.

Vigtigheden af musik

I dette foredrag får i et indblik i musikkens evne til at engagere mennesker, udvikle hjernen, stimulere bevægelse, skabe samhørighedsfølelse og vække glæde hos stort set alle mennesker uanset hvilke livsvilkår, de har.

Foredraget kan tage udgangspunkt i en speciel udfordret gruppe såsom demensramte, mennesker med funktionsnedsættelser, mennesker med autisme eller børn med hjerneskade eller psykosociale vanskeligheder, men det kan også være henvendt til helt almindelige mennesker.

Få nyheder og inspiration!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få inspiration til, hvordan du bruger musik, leg og nærvær med børn 

Tak! Vi ses i din inbox :-)