Konsulentydelse og projektledelse

 

Jeg bistår gerne i projekter, hvor I har lyst til at inddrage musik som komponent. Det kan være alverdens forskelligartede projekter – jeg har mod på det meste. Mit speciale er musik i forhold til mennesker med udfordringer samt med børn, men musik kan også bruges i mange andre sammenhænge.

 

Jeg vil meget gerne tage en snak om, hvordan jeg kan hjælpe jer.
Du kan ringe til mig på telefon: 31 77 40 19

Arrangementer for både børn og voksne, hvor musik indgår

Jeg har erfaring med at organisere arrangementer for både børn og voksne, hvor musik indgår –  bl.a. et eventyrløb for børn  på Marienlyst Slot i Helsingør. Jeg har været hyret ind til ’Sangens Dag’ og ’Syng Sammen’ samt til at skabe gode oplevelser og musikalsk samvær mellem demensramte eller mennesker med funktions-nedsættelser samt med deres pårørende. Jeg har også bidraget med musikalske indslag eller mindfulness-sessioner til teammøder eller sociale arrangementer på arbejdspladsen.

Plejecentre og special-institutioner

Herudover har jeg erfaring med at få musik implementeret som et bredt anvendt redskab på plejecentre og special-institutioner. Det være sig i forhold til dans,  fællessang, kor, men også i forhold til relevant musikafspilning – bl.a. i samarbejde med MusicMind – som er en digital musikløsning, der kompenserer for flere medarbejderes manglende kendskab til Den danske Sangskat.

Musik kan skabe et løft på arbejdspladsen

Endelig kan musik også anvendes til at skabe et løft på arbejdspladsen. At fokusere på dét, der virker for at få mere af det, har vist sig at være den langt mest effektive måde at forbedre og optimere på. Jeg har erfaringer i at arbejde med AI – Appriciative Inquery – som netop skaber et løft ved at udfolde mere af det, der allerede fremmer det gode samarbejde og effektiviteten. Når AI kobles med musik får det non-verbale udtryk mulighed for at bidrage med integration og kreativ udfoldelse af kognitivt vundne indsigter. Medarbejderne får lov at møde helt nye sider af hinanden, hvilket i sig selv er med til at forandre arbejdskulturen.

Få nyheder og inspiration!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få inspiration til, hvordan du bruger musik, leg og nærvær med børn 

Tak! Vi ses i din inbox :-)