Nordsjællands musikterapeut & musikalske indsprøjtning

Læs mereKontakt mig

Jeg laver musikterapi med mennesker med mange forskellige udfordringer samt rytmik og musik med børn. Herudover uddanner jeg medarbejdere i ældreplejen, på sociale institutioner og i børnehaver til at inddrage mere musik i hverdagen. Dette sker via foredrag, kurser & workshops samt mesterlære, opfølgende møder i praksis og evt. længere uddannelsesforløb.  Alle mine tiltag kredser om den positive effekt musik og musikalsk nærvær har på mennesker.

Musikterapi

Musik for mennesker med særlige behov

Jeg laver musikterapi for demensramte, udviklingshæmmede, mennesker med autisme, børn med hjerneskade og døende. Jeg underviser tillige medarbejdere i brug af musik i ældreplejen og på institutioner for mennesker med forskellige udviklingsmæssige udfordringer.

Musik- & rytmikundervisning

Sjovt, nærværende og underholdende musikalsk samvær

– til fødselsdagsfesten eller i institutionen. Jeg laver rytmikforløb i vuggestuer, børnehaver, på biblioteker og i mødregrupper. Herudover underviser jeg pædagoger i at lave rytmik og nærværsøvelser med børn (se min bog længere nede). Sang- og klaverundervisning tilbyder jeg også.

Foredrag

– med et konkret og handlingsorienteret fokus

Jeg holder foredrag om den positive effekt musikalsk nærvær og det legende aspekt har på mennesker. Det kan være centreret om en specifik gruppe såsom demensramte, udviklingshæmmede eller børn, men det kan også være mere generelt. Der vil altid blive inddraget lidt praktiske levendegørende øvelser undervejs.

Kurser

– om musik, nærvær og leg

Afhængigt af jeres ønsker sammensættes kurser, der kan vare få timer eller fordeles over flere dage. Mine kurser er altid bygget op, så de passer til jeres behov, jeres budget og jeres situation.

Klart anbefalelsesværdigt for pædagoger der gerne vil arbejde med afslapning, nærvær, sprogstimulering, koncentration og musisk udvikling.

Majbritt Emborg Kristensen

Teamleder, Åhaven, Brande Børnehaverne

NÆRVÆRSØVELSER MED BØRN

– 30 øvelser til at fremme empati og selvomsorg.

I 2016 udkom min bog med nærværsøvelser til børn.

Øvelserne er tilkoblet en tilhørende musik CD som jeg har lavet i samarbejde med blandt andre Hanne Lisa Sampson.

Øvelserne hjælper børn til at fokusere på et enkelt aspekt af tilværelsen såsom åndedrættet, hjerterytmen, forbundethed med naturen og lign.

Det store ønske med sangene og bogen er, at hjælpe med at fremme selvomsorg og empati hos børn i alle aldre.

ALBUMMET ALTID

– 12 nærværende sange for børn

Uro i klassen eller i børnegruppen og børns manglende kontakt til sig selv, er to af de største udfordringer i forhold til at skabe trivsel og et godt læringsmiljø i skoler og dagtilbud. Det er de udfordringer bogen Nærværsøvelser med børn og den tilhørende cd ønsker at påvirke i en positiv retning.

Sangene tilknyttet bogen kan også købes separat (uden medfølgende bog). Albummet hedder ALTID og udkommer ligeledes om nogle måneder i en engelsk udgave, ALWAYS. Sangene er givende at lytte til som afslapning, inden sovetid eller på køretur i bilen.

Tak Ulla for denne fantastiske CD. Både privat og professionelt har den været berigende. Melodiernes klare budskab og fine klang giver en ramme til at skabe kontakt og kommunikation. CD’en er et gennemarbejdet redskab som er meget anvendeligt i daglig praksis

 

Anne Koch-Mikkelsen

Region Nordjylland

I mit musikterapeutiske arbejde på hospice har jeg af og til brugt nogle af de fine inderlige sange fra ‘Altid’.
I mødet med børn, som er pårørende til alvorligt syge og døende, har sangene været med til at skabe nærvær og en blød varm rummelig stemning med enkle bekræftende tekster og smukke melodier.
Signe Marie Lindstrøm

Kamillianergaarden Hospice, Aalborg

Kontakt mig her

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, vil høre mere eller vil booke mig.

Få nyheder og inspiration!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få inspiration til, hvordan du bruger musik, leg og nærvær med børn 

Tak! Vi ses i din inbox :-)